Prosvětlete svůj domov francouzskými skládacími dveřmi

Chcete svůj vchod na zahradu, terasu nebo verandu ozvláštnit originálním řešením, které vám ušetří místo? Vsaďte na luxusní francouzské skládací dveře, které dodají vašemu domovu šmrnc, aniž by mu přitom ubíraly na prostoru.

Skládací dveře jsou navíc velmi bezpečné a elegantní, nevtíravě tak upoutají pozornost každé návštěvy. Jaké další výhody skleněné skládací dveře do exteriéru nabízejí?

Bezpečnost na prvním místě

Naše exteriérové skládací dveře jsou zaskleny tvrzeným sklem o tloušťce 12–56 mm, díky čemuž mají vynikající tepelně izolační a zvukotěsné vlastnosti (vynikají zvukovou izolací až 47 dB). Dveře mohou navíc být vyplněny kryptonem a jsou opatřeny vnitřní dvoupatkovou zasklívací lištou pro vyšší odolnost proti vloupání. Veškeré harmonikové dveře naší firmy jsou proto vysoce bezpečné.

Výhled ven bez středových sloupků

Exteriérové skládací dveře najdou své uplatnění především v moderních, designových domácnostech a novostavbách. Skládací varianta francouzských oken pak nabízí kromě jedinečného vzhledu také výhled ven bez středových sloupků a dalších rušivých elementů. Skládací posuvný systém dveří je elegantní a lehký a s jeho pomocí je možné francouzská okna zcela otevřít, aniž by pevné okenní křídlo či středový sloupek bránily výhledu nebo východu ven.

Výhodou tohoto typu dveří také je, že se jejich jednotlivé prvky snadno shrnou do harmoniky a odsunou se na stranu, čímž výrazně šetří místo. Shrnovací posuvné dveře je pak možné upevnit při jakémkoliv částečném otevření. Dveře mají výšku drážky pro zasklení 25 mm pro omezení tvorby kondenzace na okně a štíhlý, bezolovnatý profil s úzkou pohledovou výškou 125–135 mm a zkosením 20° pro bezproblémový odvod vody.

Skládací dveře na míru

Harmonikové skládací dveře nejenže šetří místo, ale zároveň je můžete pohodlně otevírat i v případě fyzických omezení. Tento druh dveří navíc působí velmi subtilně a nenápadně i v případě plného otevření; obytné prostory tak působí velkoryseji a výhled ven je o to působivější.

V řadě designových novostaveb najdete atypické prostory, které je potřeba zasklít. To není problém – vyrobíme vám francouzské skládací dveře přesně na míru. Exteriérové skládací dveře prostor nenuceně rozdělí, zároveň do něj ale vpustí přirozené světlo. Je navíc možné zvolit si až z padesáti barevných fólií, díky nimž exteriérové skládací dveře dokonale zapadnou do vašeho interiéru.

Jednoduchá údržba

Skládací dveře jsou velice jednoduché na údržbu, stačí vám klasický saponát na okna a hadřík. Instalaci exteriérových skládacích dveří vždy provádějí naši zkušební odborníci, kteří vás následně zaškolí, jak dveře správně používat. Zároveň vám pak budou kdykoliv k dispozici, kdybyste potřebovali s něčím poradit.

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv řešení, můžete mít jistotu, že harmonikové exteriérové dveře pozvednou váš domov na zcela novou úroveň a vnesou do něj nádech originality a luxusu.

GRESS CZ


Máte zájem o naše produkty? Napište nám.