Výhody exteriérových skládacích dveří

Bojujete doma s místem nebo chcete váš exteriér ozvláštnit méně obvyklým řešením? Volte skládací dveře na terasu, které dodají vašemu bydlení šmrnc, aniž by ubíraly na prostoru nebo nabízely horší vlastnosti než jejich klasická obdoba. Jaké další benefity skládací dveře do exteriéru nabízejí?

Bezpečnost na první místě

Exteriérové skládací dveře od firmy GRESS jsou vyrobeny z tvrzeného skla a jsou proto vysoce bezpečné. Navíc jsou opatřeny vnitřní dvoupatkovou zasklívací lištou pro vyšší odolnost proti vloupání. Mimo jiné vynikají zvukovou izolací až 47 dB (třída 5).

Prudká elegance

Naše skládací dveře určené na terasu a jiných venkovních prostor najdou uplatnění především v designových domech a bytech. Skládací varianta francouzských oken nabízí kromě neotřelého vzhledu při otevření výhled bez středových sloupků a dalších rušivých elementů.

Praktické a nenápadné

Posuvné skládací dveře šetří místo, dají se pohodlně otevřít i v případě fyzických omezení, navíc mohou být velice subtilní a nenápadné i v případě plného otevření, takže vaše obytné prostory působí velkoryseji a výhled ven je o to působivější. Kvalitní exteriérové skládací dveře mají při správné instalaci tepelně-izolační vlastnosti srovnatelné s klasickými francouzskými okny.

Přizpůsobí se vašim požadavkům

I pro atypické prostory je možné vyrobit skládací dveře na míru, nemusí vás tedy trápit otázka, kde sehnat konkrétní netradiční rozměr, které jsou k vidění v řadě designových novostaveb. Exteriérové skládací dveře dokážou prostor nenuceně rozdělit, přitom do něj ale vlijí přirozené světlo. Navíc máte na výběr z 35 barevných fólií, díky čemuž si můžete dveře vyladit přesně podle vašeho stylu.

Snadná údržba

Skládací dveře se udržují jednoduše, stačí vám váš klasický saponát na okna a jemný hadřík. Pro instalaci venkovních skládacích dveří je vždy zapotřebí objednat si pomoc profesionálů, předejdete tak zbytečným nepříjemnostem. Naši odborníci pro vás vytvoří skládací dveře na míru a následně je odborně namontují a zaškolí vás, jak je správně používat.

Zvažujete pořízení skládacích dveří a potřebujete poradit? Obraťte se na nás, pomůžeme vám najít to nejlepší řešení.

GRESS CZ


Máte zájem o naše produkty? Napište nám.